Mandje ({{totalCartItems}}) Hulp Nodig? Menu

Item is toegevoegd aan uw winkelwagen

Last Minute, Lastminute.com Cadeaukaart, reizen, vlucht+hotel
Spotlight
Ontspanning
Geschenkkaarten
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten

Last Minute cadeau-ideeën

Koop giftcards bij beCHARGEKoop giftcards bij beCHARGE

Laat tijdgebrek je niet weerhouden van het maken van een zeer gewaardeerd cadeau!

Hier is een selectie van merken die zeker in de smaak zullen vallen. En als je nog steeds niet kunt beslissen, kies dan voor onze beCHARGE Gift Card en geef je geliefden de vrijheid om het cadeau te kiezen dat het best bij hen past!
En zelfs als je geen tijd meer hebt, kun je na de aankoop nog een persoonlijk tintje toevoegen met een speciale boodschap, een seizoensafbeelding...
Eenvoudig, snel, veilig, gepersonaliseerd en onmiddellijk geleverd, een online cadeau is altijd welkom!

Als je niet overtuigd bent door deze selectie, neem dan een kijkje in de andere productcategorieën op onze site, waar je honderden topmerken vindt!

Selecteer een product naar keuze

adidasadidas AirbnbAirbnb Amazon.deAmazon.de beCHARGE GiftcardbeCHARGE Giftcard BolBol EnebaEneba Fortnite HollandFortnite Holland Google PlayGoogle Play KoboKobo League of LegendsLeague of Legends Netflix HollandNetflix Holland Nintendo eShopNintendo eShop Nintendo Pokémon Expansion PassNintendo Pokémon Expansion Pass Nintendo Switch OnlineNintendo Switch Online PrimarkPrimark RobloxRoblox ShareNowShareNow SpotifySpotify SteamSteam Thuisbezorgd.nl PayThuisbezorgd.nl Pay TwitchTwitch Uber & Uber EatsUber & Uber Eats Xbox GiftcardXbox Giftcard ZalandoZalando
Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.