Ontspanning
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

Xbox Giftcard

Xbox Giftcard

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze geschenkkaarten van Xbox Giftcard zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten

Dit tegoed is enkel geldig op kaarten uit Nederland met alle bestaande voordelen.

Xbox Giftcard

Een Xbox cadeaukaart of een herlading voor uw Xbox account kopen op beCHARGE dat is :

  • Eenvoudig: klik op het Xbox logo.

  • Snel: kies het Xbox Live Gift Card bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de herlaadcode te ontvangen.

  • Veilig: kies een beschikbare betaalmethode: Ideal, Trustly, Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay, PayPal.

  • Onmiddellijk: de Xbox® herlaadcode verschijnt op het scherm en komt ook direct per e-mail aan.

  • Voordelig: met herlaadcodes gekocht op beCHARGE kan u van Xbox Live Gift Card genieten wanneer u maar wilt.

  • EN: beCHARGE rekent geen administratiekosten aan op de Xbox herlaadbedragen.

Herlaad uw eigen account met de Xbox kaarten of geef er eentje cadeau.

Deze cadeaukaart is een uitstekend cadeau voor je dierbaren of stelt u in staat om uw Xbox Live krediet online op te waarderen. U bent een paar seconden verwijderd van het spelen van uw favoriete games op Xbox 360 of Xbox One. Er zijn veel geweldige games om te ontdekken en te downloaden bij Xbox. Alle gloednieuwe games zijn beschikbaar. Bovendien kunt u de kaart gebruiken als een normale Microsoft-cadeaubon. Dit betekent dat u de kaart kunt gebruiken voor al uw aankopen in de Microsoft Online Store voor het kopen van apps, films, tv-programma's of accessoires. Dankzij de Xbox kaarten die beschikbaar zijn op beCHARGE, zal u nooit een tekort aan krediet hebben om tijd te besteden aan uw favoriete hobby. Deze cadeaukaarten zijn verkrijgbaar voor verschillende budgetten: €15 €20, €25, €30, €50, €75 of €100. Xbox-kaarten zijn verkrijgbaar bij beCHARGE, de website waar u 24 uur per dag al uw herlaadcodes online kan kopen voor uw ontspanning. Dit product wordt officieel verkocht met de uitdrukkelijke toestemming van Xbox. beCHARGE is een geautoriseerde reseller van meer dan honderd grote merken. Bekijk ook de andere gelijkaardige gaming producten op uw favoriete site.

Een Xbox® kaart, wat is dat eigenlijk ?

Met een Xbox prepaidkaart kan u krediet toevoegen aan uw Microsoft account. De Xbox Live Gifts Cards kunnen zeer gemakkelijk aangekocht worden bij beCHARGE zonder dat u belangrijke en vertrouwelijke bankgegevens hoeft op te geven. Ze worden gebruikt als prepaid-betaalkaart bij Xbox en Microsoft. Het is een digitale kaart die u in de vorm van een code ontvangt. U kan dan de nieuwste games spelen of de geweldige klassiekers herontdekken op uw spelconsole en ook andere content is beschikbaar, zoals bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe controller. Er zijn nooit transactiekosten om een Xbox-herlading te kopen op de beCHARGE-website, dit is de snelste en goedkoopste manier om uw tegoed op te laden, al onze producten zijn 100% veilig. De Xbox-codes zijn na betaling op het scherm zichtbaar en worden direct per e-mail naar u verzonden waardoor u ze direct bij Xbox of Microsoft kan gebruiken. U kan dit tegoed gebruiken om uw virtuele Xbox account te herladen om te genieten van al zijn content. In geval van problemen of om informatie in verband met de producten te verkrijgen, kunt u op elk moment het Xbox Helpcentrum raadplegen.

Wil u een Xbox cadeaukaart als geschenk geven? Dat kan snel, simpel en veilig bij beCHARGE!

Hebben uw vrienden dezelfde hobby als u en zijn ze helemaal verslaafd aan games zoals Second Extinction, Resident Evil, MLB of een ander spel dat in de mode is? Brengen ze hun tijd door met het verslijten van hun vingers op hun Xbox Series X of Series S? beCHARGE is er voor alle gamers! Bied toegang tot urenlang non-stop entertainment. Door een Xbox kaart bij beCHARGE te kopen, weet u zeker dat u iemand blij maakt. Geen enkele kans om u te vergissen! Er is zoveel te ontdekken bij Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Als de persoon die u wil plezieren daarentegen een andere videogameconsole leuk vindt, biedt beCHARGE ook tal van andere cadeaubonnen aan, zoals Playstation, Nintendo, Twitch en vele andere producten waarvan de herlaadcodes ook beschikbaar zijn op onze website. Niet meer nodig om naar de winkel te gaan, want beCHARGE is 24u/24 toegankelijk op PC of mobiel en is 100% beveiligd.

De levering van uw Xbox code van €15 €20, €25, €30, €50, €75 of €100 gebeurt onmiddellijk.

Bij beCHARGE worden de Xbox Live Gift Card kaarten aangeboden volgens verschillende formules. We geven u de mogelijkheid om deze verschillende waarden aan te kopen om eenvoudig uw Xbox krediet op Microsoft of rechtstreeks via uw console op te waarderen. Zodra uw betaling is uitgevoerd, wordt de unieke code op het scherm getoond. Bovendien ontvangt u ook onmiddellijk een mail waardoor u toegang krijgt tot de code waarmee u uw Xbox account kan herladen of die u als cadeau kan geven. Om het bedrag via uw console toe te voegen, gaat u naar de Xbox Game Store, selecteer dan "verzilver een code" en voert u de code in die u heeft ontvangen via beCHARGE. Meld u bij Microsoft aan op uw account en voer uw code in door de instructies te volgen. En…goed nieuws: uw tegoed heeft geen vervaldatum! Raadpleeg onze algemene verkoopvoorwaarden.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.