Ontspanning
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

Google Play

Google Play

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze geschenkkaarten van Google Play zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten

Google Play geeft toegang tot apps en games en meer - voor Android-apparaten en anderen

Dit tegoed is enkel geldig op kaarten uit Nederland met alle bestaande voordelen.

Google Play

Een online Google Play herlaadcode kopen bij beCHARGE dat is:

  • Eenvoudig: klik op het merk Google Play.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de herlaadcode te ontvangen.

  • Veilig: kies een beschikbare betaalmethode: Ideal, Trustly, Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay, PayPal.

  • Onmiddellijk: de Google Play herlaadcode verschijnt op het scherm en komt onmiddellijk per e-mail binnen.

  • EN: beCHARGE rekent geen administratiekosten aan op Google Play.

De Google Play e-giftcard om snel vooruitgang te boeken in uw favoriete mobiele game.

Krijg toegang tot een enorm scala aan apps en games voor Android met Google Play-codes. Gebruik een e-card van Google Play om vooruitgang te boeken in uw favoriete games zoals Clash Royale of Pokémon GO, of om de nieuwste films, apps en meer te kopen. De e-card van Google Play is verkrijgbaar bij beCHARGE, de website waar u 24 uur per dag online al uw herlaadcodes om u te ontspannen kan kopen. Dit product wordt officieel verkocht met de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever en ontwikkelaar. Bekijk ook de andere gelijkaardige producten.

Wat is een Google Play e-giftcard ?

Met de Google Play e-giftcard van 15€, 25€, 50€, 100€ of een variabel bedrag kan u gemakkelijk en veilig het saldo van uw Google Play-account verhogen met het bedrag dat op onze website is gekocht. Zodra u uw herlaadcode heeft ontvangen, kan u dit tegoed gebruiken en alle gewenste apps, games, films, boeken en muziek downloaden uit de Google Play Store. Om meer krediet te kopen, moet u de kaart met het gewenste bedrag aan uw winkelwagentje toevoegen en hier uw betalingsmethode selecteren. Al onze producten zijn 100% veilig. De Google Play-code wordt direct op het scherm getoond en per e-mail naar u verzonden en is direct bruikbaar in de Google Store. Raadpleeg steeds de algemene gebruiksvoorwaarden.

Een Google Play e-card cadeau doen, dat gaat snel, simpel en veilig via beCHARGE !

Geen idee hoe u uw vrienden een plezier kan doen of wil u ze verrassen met een origineel cadeau door een digitale Google Play e-card te geven? beCHARGE is er voor u! Het is een uitstekend last-minute cadeau om te geven wanneer u maar wil. Alle Google Play e-giftcards zijn verkrijgbaar op onze website. Dankzij onze e-giftcards kan de persoon aan wie u de kaart aanbiedt het product van zijn keuze kiezen uit miljoenen mogelijkheden: games, apps, muziek, films of boeken. Aan de andere kant, als de persoon die u wil plezieren iTunes-producten gebruikt, heeft beCHARGE ook de oplossing. De iTunes herlaadkaarten zijn eveneens voorhanden bij beCHARGE, naast diverse andere producten. Het is dus niet meer nodig om naar de winkel te gaan, want beCHARGE is 24u/24 toegankelijk op PC of mobiel en is 100% beveiligd.

De levering van uw Google Play code van 15€, 25€, 50€, 100€ of een variabel bedrag is onmiddellijk.

Op beCHARGE heeft u de keuze uit meerdere bedragen aan Google Play e-cards: € 15, € 25, € 50, € 100 of variabel bedrag. We geven u de mogelijkheid om verschillende waarden te kopen om eenvoudig uw Google Play-account aan te vullen. Zodra uw betaling is uitgevoerd, ontvangt u onmiddellijk een e-mail die u toegang geeft tot de code waarmee u uw Google Play-account kunt herladen. Als het een cadeau is, kan de persoon met de e-card zelf het Google Play-cadeau van zijn keuze kiezen. U kan onze algemene verkoopvoorwaarden op elk moment raadplegen.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.