Ontspanning
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

Zalando

Zalando

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze cadeaubonnen van Zalando zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten

Zalando: een geschenk dat nooit uit de mode raakt!

Dit tegoed is enkel geldig op kaarten uit Nederland met alle bestaande voordelen.

Zalando

Zalando €10

geen transactiekosten

Zalando €15

geen transactiekosten

Zalando €25

geen transactiekosten

Zalando €50

geen transactiekosten

Zalando €100

geen transactiekosten

Een Zalando cadeaubon kopen bij beCHARGE is dat:

  • Simpel: klik op het Zalando logo.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google, Apple om de code te ontvangen.

  • Veilig: kies uw beschikbare betaalmethode: Visa, Mastercard, iDeal, Trustly, Apple Pay, Google Pay, PayPal of andere.

  • Onmiddellijk: de unieke Zalando code verschijnt op het scherm en komt onmiddellijk per e-mail binnen. Hij is direct bruikbaar op de website van Zalando.

Koop Zalando via beCHARGE.

Op beCHARGE kan u eenvoudig online een unieke Zalando code kopen. Koop eenvoudig het bedrag van uw keuze: € 10, € 15, € 25, € 50 of € 100. Ga dan naar de website van Zalando en kies uit duizenden kledingstukken, schoenen en accessoires. Zalando is verkrijgbaar bij beCHARGE, de website waar u 24 uur per dag al uw opwaardeercodes online kunt kopen. Dit product wordt officieel verkocht met de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Bekijk ook onze andere vergelijkbare producten op uw favoriete website.

Wat is een Zalando cadeaukaart of code?

Zalando biedt u een unieke online winkelervaring. Het brede assortiment artikelen voor heren, dames en kinderen stelt iedereen tevreden. Urban style, sportswear of klassieke mode, er is voor ieder wat wils. U kan kiezen uit meer dan 150.000 producten en 1.500 merken. Zalando biedt zelfs designerstukken aan. Zalando cadeaubonnen zijn perfect als last-minute cadeau! Dit kan niet misgaan, want u verwent uw vrienden of familie met een nieuwe look! Dankzij beCHARGE kan u op elk moment onze cadeaukaarten en codes van € 10, € 15, € 25, € 50 of € 100 kopen, 24/7.

Zalando kopen is snel, gemakkelijk en veilig op beCHARGE!

Wilt u uw dierbaren verwennen of uzelf trakteren op de nieuwste modeartikelen voor elk budget? beCHARGE is er voor u! Alle Zalando prepaid opwaardeercodes zijn beschikbaar op onze site. Binnen enkele ogenblikken bent u klaar om te gaan winkelen, zonder zelfs maar uw huis te verlaten! Er bestaan ook enkele alternatieven beschikbaar op onze site : Amazon ,Adidas , About You en vele andere aantrekkelijke cadeaubonnen. Onze website is 24/7 beschikbaar op desktop, tablet of mobiel en is 100% veilig. Dankzij beCHARGE is het mogelijk om online te winkelen, games te spelen of eender welke betaling uit te voeren terwijl u uw persoonlijke gegevens beschermt. beCHARGE is de officiële reseller van meer dan honderd toonaangevende merken.

De levering van de Zalando-code van 10 €, 15 €, 25 €, 50 € of 100 € is onmiddellijk.

Bij beCHARGE heeft u de keuze uit meerdere Zalando prepaid tegoed bedragen: € 10, € 15, € 25, € 50 of € 100. Wij geven u de mogelijkheid om codes van verschillende waardes aan te kopen. Zodra uw betaling is uitgevoerd met de veilige betaalmethode van uw keuze, ontvangt u onmiddellijk een e-mail waarmee u toegang krijgt tot de code waarmee u uw Zalando-account kunt opwaarderen. Raadpleeg onze algemene verkoopvoorwaarden.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.