Ontspanning
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

Roblox

Roblox

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze kaarten van Roblox zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten

Gebruik de code ROB10 om te profiteren van de -10% actie, zolang de voorraad strekt.

Dit tegoed is enkel geldig op kaarten uit Nederland met alle bestaande voordelen.

Roblox

Een Roblox online betaalkaart of cadeaukaart kopen op beCHARGE, dat is:

  • Eenvoudig: klik op het Roblox logo.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google, Apple of Yoti om de code te ontvangen.

  • Veilig: kies een beschikbare betaalmethode: Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal, GPay, Trustly, PayPal of andere.

  • Onmiddellijk: de unieke Roblox betaalcode verschijnt op het scherm en komt ook direct per e-mail aan.

Koop Roblox via beCHARGE.

Op beCHARGE kan u eenvoudig online een unieke Roblox code kopen. Koop eenvoudigweg het bedrag van uw keuze: €10, €20, €25 of €50. Ga dan naar de website van Roblox en herlaad uw Roblox krediet of koop onmiddellijk Robux. U kan Roblox gratis downloaden en spelen op uw Xbox One, pc, Nintendo Switch, tablet of smartphone. Bovendien bevat het spel platformonafhankelijke ondersteuning. Dit betekent dat u kan spelen met wie u maar wilt, ongeacht welk apparaat de persoon gebruikt! Roblox is verkrijgbaar bij beCHARGE, de website waar u 24 uur per dag al uw opwaardeercodes online kunt kopen. Dit product wordt officieel verkocht met de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Bekijk ook onze andere vergelijkbare producten op uw favoriete website.

Wat is een Roblox herlaadkaart of een Robux cadeaukaart?

Roblox stelt zijn gebruikers in staat om 3D-creaties te maken, te verkennen en te delen met een enorme online community. De mogelijkheden zijn ongelooflijk: u kan pretparken bouwen, schitteren op een modeshow, raceauto's besturen of uzelf bewijzen als superheld. U kan ook uw eigen avatar maken met veel aanpassingsopties. Een Roblox-kaart is een gemakkelijke en handige manier om uw speltegoed op te waarderen en Robux te verkrijgen, de virtuele valuta die wordt gebruikt in het spel waarmee u aankopen doet in de winkel. Dankzij beCHARGE kan u op elk moment onze cadeaukaarten en codes van €10, €20, €25 of €50 kopen die 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Roblox kopen is snel, gemakkelijk en veilig op beCHARGE!

De Roblox-cadeaubon is geldig om een creatieve multiplayer-wereld te ervaren, waar gebruikers hun eigen 3D-creaties kunnen verkennen en bouwen. Meer dan 100 miljoen mensen delen actief de games en virtuele werelden die ze met elkaar hebben gecreëerd. Alle Roblox prepaid opwaardeercodes zijn beschikbaar bij beCHARGE. Binnen enkele ogenblikken bent u klaar om te gaan winkelen, zonder zelfs maar het huis te verlaten! Er bestaan ook enkele alternatieven beschikbaar op onze site: Xbox, Twitch, iTunes, Steam en vele andere aantrekkelijke cadeaubonnen. Onze website is 24/7 beschikbaar op desktop, tablet of mobiel en is 100% veilig. Dankzij beCHARGE is het mogelijk om online te winkelen, games te spelen of eender welke betaling uit te voeren terwijl u uw persoonlijke gegevens beschermt. beCHARGE is de officiële reseller van meer dan honderd toonaangevende merken.

De levering van de Roblox-code van €10, €20, €25 of €50 is onmiddellijk.

Bij beCHARGE heeft u de keuze uit meerdere Roblox prepaid bedragen: €10, €20, €25 of €50. Wij geven u de mogelijkheid om codes van verschillende waardes aan te kopen. Zodra uw betaling is uitgevoerd met de veilige betaalmethode van uw keuze, ontvangt u onmiddellijk een e-mail waarmee u toegang krijgt tot de code waarmee u online bij Roblox kan gaan shoppen. Raadpleeg onze algemene verkoopvoorwaarden.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.