Mandje ({{totalCartItems}}) Hulp Nodig? Menu

Item is toegevoegd aan uw winkelwagen

Fifa23
Spotlight
Ontspanning
Geschenkkaarten
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten

FIFA 23

Fifa 23Fifa 23

Ontdek wat er nieuw is in FIFA 23, met onder andere HyperMotion2-technologie, de FIFA World Cup™ voor mannen en vrouwen en Cross-Play.

Ervaar het toppunt van internationaal voetbal met FIFA World Cup Qatar 2022™ en FIFA Women's World Cup Australia en Nieuw-Zeeland 2023™ met contentupdates na de lancering zonder extra kosten. Aankomst van vrouwenclubs: ervaar de eerste keer in de geschiedenis van EA SPORTS FIFA met vrouwenclubs met de komst van Barclays FA Women's Super League en Division 1 Arkema na de release van FIFA 23. Geniet daarnaast van HyperMotion2-bewegingsregistratie op next-gen platforms die vrouwen stimuleren voetbal in FIFA 23.

Gebruik de beCHARGE codes ook om als geschenk te geven.

De release van FIFA 23 wordt verwacht op 30 september 2022.

De game zal beschikbaar zijn op PS5, Xbox Series X/S, pc, Google Stadia, PS4 en Xbox One.

Kies uw platform

Google PlayGoogle Play Nintendo Switch OnlineNintendo Switch Online PlayStation StorePlayStation Store SteamSteam Xbox GiftcardXbox Giftcard
Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.