Mandje ({{totalCartItems}}) Hulp Nodig? Menu

Item is toegevoegd aan uw winkelwagen

Spotlight
Ontspanning
Geschenkkaarten
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten

Betaling

Hoe kan ik met Crypto betalen?

TripleA biedt crypto-betalingen aan, zodat klanten voor goederen of diensten met crypto kunnen betalen. Klanten kunnen rechtstreeks betalen met hun crypto-wallets, wat zorgt voor een vlotte ervaring.

Bij het afrekenen klikt u gewoon op "Betalen met Crypto" en kiest u de cryptocurrency van uw voorkeur: TripleA accepteert Bitcoin, Bitcoin Lightning, Ethereum en USDT. Als u een Binance-gebruiker bent, kunt u ook "Betalen met Binance Pay'' selecteren om de betaling in uw app af te ronden.

Wanneer u bij het betalingsformulier komt, kunt u de transactie op meerdere manieren voltooien:

  1. Het scannen van de QR code of,
  2. Het wallet adres en bedrag van het betalingsformulier in uw wallet kopiëren of
  3. Door op de knop "Openen in wallet" te klikken

Zodra de gewenste cryptocurrency voor de betaling is geselecteerd, garandeert TripleA de crypto-koers gedurende 25 minuten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over prijswijzigingen of blockbevestigingen tijdens het betalingsproces. Na het versturen van het geld, geeft TripleA een betalingsbevestiging weer.

Wie is TripleA?

TripleA is een gelicentieerde betalingsprovider en voldoet aan de hoogste internationale normen voor AML en KYC om veilige, efficiënte en beveiligde cryptocurrency-diensten te leveren. Opgericht in 2017, bedient TripleA meer dan 8000 handelaren wereldwijd.

Voor meer informatie, bezoek hun website hier https://triple-a.io/.

Waarom met crypto betalen?

Gebruik uw investering in digitale activa rechtstreeks vanuit uw wallet zonder ze te hoeven uitbetalen of een ander vervelend proces te ondernemen om ze om te zetten in fiat. Naast een snellere afwikkelingssnelheid, zijn crypto wallets minder duur dan banken en financieringsplatformen. Dankzij de ondersteuning van het Lightning Network zijn transacties zeer kostenefficiënt.

Hoe veilig is TripleA?

Als bedrijf met een MAS-licentie en geregistreerd bij FinCen voldoet TripleA aan de hoogste interne veiligheidsnormen en AML-regelgeving wereldwijd.

Bovendien verifieert TripleA's instant confirmatie functie ontvangen betalingen binnen enkele seconden en geeft onmiddellijk daarna de status van de betaling door.

Hoe werkt TripleA?

TripleA stelt klanten in staat om eenvoudig met cryptocurrency te betalen voor goederen en diensten. Klanten hoeven geen apps of software te downloaden om met Triple A te betalen.

Met TripleA kunt u uit verschillende cryptocurrencies kiezen om uw betaling te voltooien. Wanneer u er een kiest, toont TripleA een betalingsformulier met alle nodige details om de transactie af te ronden.  TripleA maakt verbinding met meerdere beurzen om de beste wisselkoers te vinden en garandeert die gedurende 25 minuten zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over wisselkoersschommelingen.  Nadat u het geld heeft overgemaakt, krijgt u onmiddellijk bericht over het resultaat van uw transactie.

Selecteer het onderwerp van je vraag

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.