Ontspanning
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

Netflix

Netflix

Ontvang onmiddellijk je cadeaubon na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze cadeaubonnen van Netflix zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten

Dit tegoed is enkel geldig op kaarten uit Nederland met alle bestaande voordelen.

Netflix

Koop een Netflix-cadeaubon en ontvang een online code om uw Netflix-account op te waarderen, bij beCHARGE is dat:

  • Simpel: klik op het Netflix logo.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de herlaadcode te ontvangen.

  • Veilig: kies uw beschikbare betaalmethode: Ideal, Trustly, Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay, PayPal.

  • Onmiddellijk: de Netflix-herlaadcode verschijnt op het scherm en komt onmiddellijk per e-mail binnen.

  • Voordelig: met codes gekocht op beCHARGE kan u genieten van Netflix wanneer u maar wil.

  • EN: beCHARGE rekent geen administratiekosten aan op Netflix herladingen.

Betaal je abonnement met de Netflix cadeaukaart of geef er eentje cadeau.

Deze kaart geeft u de mogelijkheid om uw eigen Netflix-abonnement op te waarderen of er één cadeau te doen. Zelfs als u al abonnee bent, voeg de Netflix cadeaukaart toe aan uw account en Netflix zal het toegevoegde tegoed de volgende maand eerst aftrekken. Dankzij Netflix, een streamingdienst die beschikbaar is op alle toestellen met een internetverbinding, kan u series, films, tekenfilms of eender welke documentaire of reportage bekijken of herbekijken. Dit alles zonder reclame! Word lid van het platform en geniet van alle content op je tv, telefoon, computer of tablet. De Netflix-kaart is ook verkrijgbaar bij beCHARGE, de site waar u 24 uur per dag al uw herlaadcodes online kan kopen voor uw ontspanning. Dit product wordt officieel verkocht met uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. beCHARGE is een geautoriseerde reseller van meer dan honderd grote merken. Bekijk ook andere soortgelijke producten op uw favoriete site.

Wat is een Netflix-kaart ?

Met de Netflix-kaart moet u niet meer uit uw zetel komen om volledig te kunnen genieten. Met onze kaarten van € 25 of € 50 kan u gemakkelijk en veilig het saldo van uw Netflix-account aanvullen met het bedrag dat u bij beCHARGE heeft gekocht. Om tegoed te kopen, moet u de kaart met het bedrag van uw keuze aan uw winkelmandje toevoegen en uw betalingsmethode selecteren. Als u bijvoorbeeld een cadeaubon van € 50 wilt cadeau doen, kan u hiermee ongeveer 6 maanden genieten van Netflix als het een abonnement voor 1 scherm is. Er zijn geen administratieve kosten om een Netflix-herlaadkaart te kopen op de beCHARGE-site. Al onze producten zijn 100% veilig. De Netflix-kaart wordt direct op het scherm getoond en per e-mail verzonden en is onmiddellijk bruikbaar op het platform. U kan dit tegoed gebruiken en uw Netflix-abonnement herladen om van alle series en films te genieten. Volg deze link om het helpcentrum van Netflix te bereiken.

Een Netflix-cadeaubon schenken is snel, gemakkelijk en veilig op beCHARGE!

Heeft u geen idee hoe u uw vrienden moet verwennen of wil u ze verrassen met een origineel cadeau door een Netflix cadeaubon aan te bieden? beCHARGE is er voor u! Het is een geweldig last-minute cadeau om te geven wanneer u maar wil. Op het Netflix-platform is er voor elk wat wils: films, documentaires, series, tekenfilms, reportages,… en Netflix Originals producties! De Netflix giftcard is dus ideaal om cadeau te doen aan iemand die al een Netflix account heeft of aan iemand die nog twijfelt. Dit is dan een gelegenheid om hem kennis te laten maken met het platform. Aan de andere kant, als de persoon die je wilt plezieren meer van muziek houdt, heeft beCHARGE ook een oplossing. De herlaadkaarten van iTunes of Spotify zijn eveneens voorhanden bij beCHARGE. Niet meer nodig om naar de winkel te gaan, want beCHARGE is 24u/24 toegankelijk op PC of mobiel en is 100% beveiligd.

De levering van uw Netflix code van 25€ of 50€ is ogenblikkelijk.

Op beCHARGE heeft u de keuze uit verschillende bedragen: € 25 of € 50. We geven u de mogelijkheid om verschillende waarden aan te schaffen om eenvoudig uw Netflix-abonnement te herladen. Zodra uw betaling is uitgevoerd, ontvangt u onmiddellijk een e-mail die u toegang geeft tot de code waarmee u uw Netflix-abonnement kan opwaarderen. Om uw prepaidkaart te activeren, voert u hier uw code in. Uw Netflix-herlaadkaart heeft geen vervaldatum, dus u kan hem gebruiken wanneer u maar wil. U kunt uw abonnementssaldo op elk moment bekijken in uw Netflix-account. Om de algemene verkoopvoorwaarden van beCHARGE te lezen, klik hier.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.