Ontspanning
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

iTunes

iTunes

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze geschenkkaarten van iTunes zijn online beschikbaar bij beCHARGE zonder bijkomende kosten

Deze codes zijn geschikt voor App Store & iTunes, Music & Films

Dit tegoed is enkel geldig op kaarten uit Nederland met alle bestaande voordelen.

iTunes

Een online herlaadcode van iTunes kopen op beCHARGE, dat is:

  • Eenvoudig: klik op het iTunes logo.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de herlaadcode te ontvangen.

  • Veilig: kies een beschikbare betaalmethode: Trustly, Ideal, Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay, PayPal.

  • Onmiddellijk: de iTunes herlaadcode verschijnt op het scherm en komt onmiddellijk per e-mail binnen.

  • Voordelig: met online codes gekocht op beCHARGE kunt u uw account met voorrang herladen en van iTunes genieten met al zijn voordelen wanneer u maar wilt.

  • EN : beCHARGE rekent geen administratie- of transactiekosten aan op iTunes herlaadbedragen.

Betaal App Store-tegoed met de iTunes-cadeaubon of geef er eentje cadeau

Deze kaart geeft u de mogelijkheid om uw eigen tegoed op te waarderen in de App Store, Mac App Store en iBook Store of om cadeau te doen aan uw dierbaren. Met deze herlading kan u dit tegoed onder meer inwisselen voor applicaties, games, films, muziek en e-books, of de capaciteit van uw iCloud vergroten; kortom de iTunes-kaart is wat u nodig heeft! Dit betekent dat u geen enkele verplichting heeft tegenover iTunes en dat u uw bankgegevens niet aan het platform hoeft te koppelen. U kan deze kaart ook aan uw dierbaren schenken voor talloze uren muziek, games of plezier in de App Store® of andere iTunes-downloadplatforms. Zelfs als u al abonnee bent, voegt u de cadeaukaart gewoon toe aan uw account en dan trekt iTunes het toegevoegde tegoed de volgende maand eerst af. De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen: €15, €25 en €50. De iTunes-kaart is verkrijgbaar bij beCHARGE, de website waar u 24 uur per dag al uw herlaadcodes online kan kopen voor uw ontspanning. Dit product wordt officieel verkocht met de formele toestemming van het platform. beCHARGE is een geautoriseerde reseller van meer dan honderd grote merken. Bekijk ook de andere gelijkaardige producten op uw favoriete site.

Wat is een App Store of iTunes kaart?

Met de iTunes-kaart downloadt u op een eenvoudige manier muziek, boeken en apps. De online herlaadkaart van iTunes kan worden gebruikt in de iTunes Store, Mac App Store, App Store en iBook Store. Bent u geabonneerd op Apple Music? Dan kan u de kaart ook gebruiken om uw abonnement te verlengen. Er zijn nooit administratiekosten om een iTunes-herlaadbeurt te kopen bij beCHARGE. Al onze producten zijn 100% veilig. De iTunes-herlaadcode verschijnt op uw aankoopscherm en wordt u onmiddellijk per e-mail toegestuurd. Hij is direct bruikbaar op het platform. U kunt dit tegoed gebruiken en uw iTunes-tegoed opwaarderen om van alle content te genieten. Volg deze link om het iTunes Help Center te bezoeken en hulp te krijgen indien nodig.

Een iTunes & App Store cadeaubon schenken is snel, gemakkelijk en veilig op beCHARGE!

Heeft u geen idee hoe u uw vrienden moet verwennen? Het is niet altijd gemakkelijk om een boek, film of muziek uit te kiezen voor iemand anders. Verras hen met een origineel cadeau door een iTunes-cadeaubon te geven! beCHARGE is er voor alle muziekliefhebbers, gamers of bioscoopbezoekers! Alle laatste nieuwigheden zijn op aanvraag beschikbaar. Het is een geweldig last minute cadeau, om te schenken wanneer je maar wilt. U of de persoon die u wilt plezieren, kan genieten van een ongelooflijke assortiment! En het goede nieuws is dat er geen geldigheidslimiet is. Het wordt dus een duurzaam cadeau! Houd er echter rekening mee dat een iTunes-cadeaubon alleen geldig is in het land waar u deze hebt gekocht. Als u eerder een Google Play fan bent, zijn ook deze herlaadcodes beschikbaar op onze website. U hoeft niet naar de winkel, beCHARGE is 24 uur per dag beschikbaar op desktop, tablet of mobiel en is 100% veilig.

De levering van uw iTunes® code van €15, €25 en €50 gebeurt onmiddellijk.

Op beCHARGE worden iTunes-kaarten aangeboden in verschillende bedragen: €15, €25 en €50. We geven u de mogelijkheid om deze verschillende waarden te kopen om eenvoudig uw iTunes & AppStore-tegoed op te waarderen. Zodra uw betaling is uitgevoerd, kunt u dit doen met de prepaidcode (ook wel de herlaadkaart genoemd). Ga naar de App Store om uw prepaidcode te activeren. Tik op je profielfoto bovenaan het scherm, volg de instructies voor het herladen en voer de code in. Genieten maar! Raadpleeg onze algemene verkoopvoorwaarden.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.