Ontspanning
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

paysafecard

paysafecard

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze kaarten van paysafecard zijn online beschikbaar bij beCHARGE

AANDACHT:
Gebruik paysafecard alleen op goedgekeurde websites, kijk op www.paysafecard.com
Deze kaart mag niet worden doorverkocht
PIN-code = cash, en kan nooit per telefoon worden doorgegeven aan derden
paysafecard is een betalingsmiddel van Paysafe Prepaid Services Limited
De algemene voorwaarden vindt u op www.paysafecard.com

Dit tegoed is enkel geldig op kaarten uit Nederland met alle bestaande voordelen.

paysafecard

paysafecard €10

€ 1,50 adminitratieve kosten

paysafecard €25

€ 1,75 adminitratieve kosten

paysafecard €50

€ 1,95 adminitratieve kosten

paysafecard €100

€ 2,95 adminitratieve kosten

Een online betaalcode van Paysafecard kopen bij beCHARGE dat is:

  • Eenvoudig: klik op het logo van Paysafecard.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de code te ontvangen.

  • Veilig: kies een beschikbare betaalmethode: Ideal.

  • Onmiddellijk: de unieke Paysafecard betaalcode verschijnt op het scherm en komt onmiddellijk per e-mail binnen. Hij kan onmiddellijk op alle goedgekeurde sites worden gebruikt.

Koop Paysafecard via beCHARGE.

Bij beCHARGE kunt u uw unieke Paysafecard code gemakkelijk en vrijblijvend online kopen. Koop gewoon het bedrag van uw keuze: 10€, 25€, 50€ of 100€. De Paysafe codes zijn gemaakt voor alle budgetten en geven u de mogelijkheid om beveiligde betalingen uit te voeren op honderden websites. Paysafecard is beschikbaar bij beCHARGE, de website waar u al uw herlaadcodes 24u/24 online kan kopen. Dit product wordt officieel verkocht met de formele toestemming van de uitgever. Bekijk ook andere gelijkaardige producten op uw favoriete website.

Wat is een Paysafecard betaalkaart ?

Wist u dat het mogelijk is om uw anonimiteit te behouden bij het online winkelen en zo uw privacy te beschermen? Met Paysafecard heeft u de mogelijkheid om veilige betalingen uit te voeren op honderden websites. Dit type betaling wordt zelfs heel vaak aangeboden op vrijetijdswebsites, websites voor sportweddenschappen, games, dating of zelfs op sociale netwerken. U heeft keuze te over! Dankzij beCHARGE kunt u uw account altijd en overal online opladen met onze codes van € 10, € 25, € 50 of € 100 die 24 uur per dag voorhanden zijn. U heeft dan voldoende tijd om online te winkelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw privacy wordt geschonden. Houd er echter rekening mee dat het land waarin u uw code koopt, moet overeenkomen met het land waarin u uw account heeft.

Paysafecard kopen, dat is snel, simpel en veilig bij beCHARGE !

Heeft u geen krediet meer op uw Paysafecard account en bent u eraan gewend geraakt om anoniem uw betalingen op internet te doen? beCHARGE is er voor u. Alle prepaid herlaadcodes van Paysafecard zijn beschikbaar op onze website. Betalen met Paysafecard werkt op dezelfde manier als onze andere online betaalproducten die beschikbaar zijn op onze site. Hier zijn enkele alternatieven: Neosurf, Ticket Premium, en vele andere aantrekkelijke betaalproducten. Onze website is 24 uur per dag toegankelijk op pc, tablet of mobiel en is 100% veilig. Dankzij beCHARGE is het mogelijk om online te winkelen of te betalen terwijl u uw persoonlijke gegevens beschermt. beCHARGE is inderdaad de officiële reseller van meer dan honderd toonaangevende merken.

De levering van een Paysafecard code van 10€, 25€, 50€ of 100€ is onmiddellijk.

Bij beCHARGE heeft u de keuze uit verschillende Paysafecard prepaid tegoedbedragen: 10€, 25€, 50€ of 100€. We geven u de mogelijkheid om verschillende waarden te kopen. Zodra uw betaling is uitgevoerd met de veilige betaalmethode van uw keuze, ontvangt u onmiddellijk een e-mail die u toegang geeft tot de code waarmee u uw Paysafecard-account kunt herladen. U kan onze algemene verkoopvoorwaarden op elk moment raadplegen.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.