Ontspanning
Geschenkkaarten
Muziek & TV vouchers
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten
Duizenden tevreden klanten per dag
Geen abonnement - Geen verplichting
Betaal alleen wat u verbruikt

Neosurf

Neosurf

Ontvang onmiddellijk je code na betaling

Officiële verkoper & Beveiligde betaling

Deze kaarten van Neosurf zijn online beschikbaar bij beCHARGE

Uw Neosurf kan onmiddellijk worden gebruikt. U hoeft uw voucher niet te activeren.

AANDACHT:
Bescherm als CASH.
Niet reageren op onverwachte zakelijke gesprekken waarin u wordt gevraagd om Neosurf codes sturen.
NOOIT gebruiken om boetes, toeslagen of leveringskosten te betalen.
Voer NOOIT uw pincode in op een website waarvan de link door een derde partij naar u is verzonden.

Dit tegoed is enkel geldig op kaarten uit Nederland met alle bestaande voordelen.

Neosurf

Neosurf €15

€ 1,50 adminitratieve kosten

Neosurf €25

€ 1,75 adminitratieve kosten

Neosurf €30

€ 1,75 adminitratieve kosten

Neosurf €50

€ 1,95 adminitratieve kosten

Neosurf €100

€ 2,95 adminitratieve kosten

Een online betaalcode van Neosurf kopen bij beCHARGE dat is:

  • Eenvoudig: klik op het logo van Neosurf.

  • Snel: kies het bedrag, voer uw e-mailadres in of log in met Google om de code te ontvangen.

  • Veilig: kies een beschikbare betaalmethode: iDeal.

  • Onmiddellijk: de unieke Neosurf betaalcode verschijnt op het scherm en komt onmiddellijk per e-mail binnen. Hij kan onmiddellijk op alle goedgekeurde sites worden gebruikt.

  • Voordelig: met de codes die op beCHARGE zijn gekocht, kan u profiteren van Neosurf wanneer u maar wilt.

Koop Neosurf bij beCHARGE.

Bij beCHARGE kan u uw Neosurf code gemakkelijk online kopen. Het is een alternatief betalingssysteem voor creditcards dat u volledige vertrouwelijkheid biedt bij het online winkelen of gamen. Met deze kaart kunt u betalen zonder uw persoonlijke gegevens op te geven. Koop gewoon het bedrag van uw keuze: 15€, 25€, 30€, 50€ of 100€. De Neosurf coupons zijn gemaakt voor alle budgetten en geven u de mogelijkheid om beveiligde betalingen uit te voeren op honderden goedgekeurde websites. Neosurf is beschikbaar bij beCHARGE, de website waar u al uw herlaadcodes 24u/24 online kan kopen. Dit product wordt officieel verkocht met de formele toestemming van de uitgever. Bekijk ook andere gelijkaardige producten op uw favoriete website.

Waarom heeft u een Neosurf betaalkaart nodig ?

Heeft u een unieke code nodig om online te spelen, te daten of om uw aankopen te betalen? Wist u dat het mogelijk is om uw anonimiteit te behouden bij het online winkelen en zo uw privacy te beschermen? Het is net als betalen met contant geld. Neosurf biedt u deze mogelijkheid door zijn gebruiksmogelijkheid tijdens beveiligde betalingen op duizenden websites. Dit type betaling wordt zelfs heel vaak geaccepteerd op meer dan 20.000 sites! U hebt keuze te over! Dankzij beCHARGE kan u uw account altijd en overal online herladen met onze herlaadcoupons van € 15 tot € 100, 24u/24 beschikbaar. U heeft dan voldoende tijd om online te winkelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw privacy. Raadpleeg ten allen tijde het Neosurf-klantenhelpcentrum.

Neosurf kopen, dat gaat snel, simpel en veilig bij beCHARGE !

Heeft u geen krediet meer op uw Neosurf account en bent u eraan gewend geraakt om anoniem uw betalingen op internet te doen? beCHARGE is er om u de nodige codes te bezorgen. Neosurf werkt net als een creditcard, zonder alle nadelen. Betalen met Neosurf werkt op dezelfde manier als onze andere online betaalproducten die op onze website te koop zijn. beCHARGE biedt ook andere gelijkaardige producten aan in zijn gamma: Paysfecard, Ticket Premium en vele andere aantrekkelijke betaalproducten. Onze website is 24 uur per dag toegankelijk op pc, tablet of mobiel en is 100% veilig. Dankzij beCHARGE is het mogelijk om online te winkelen of te betalen terwijl u uw persoonlijke gegevens beschermt. beCHARGE is de officiële reseller van meer dan honderd toonaangevende merken.

De levering van uw Neosurf code van 15€, 25€, 30€, 50€ of 100€ gebeurt onmiddellijk.

Bij beCHARGE heeft u de keuze uit verschillende Neosurf prepaid tegoedbedragentussen €15 en €100. We geven u de mogelijkheid om verschillende waarden te kopen. Zodra uw betaling is uitgevoerd met de veilige betaalmethode van uw keuze, ontvangt u onmiddellijk een e-mail die u toegang geeft tot de code waarmee u uw Neosurf-account kunt herladen. U kan onze algemene verkoopvoorwaarden op elk moment raadplegen.

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.