Mandje ({{totalCartItems}}) Hulp Nodig? Menu

Item is toegevoegd aan uw winkelwagen

Spotlight
Ontspanning
Geschenkkaarten
Online betaalkaarten
Mobiel herladen
Al onze producten

Betaling

Wat is Trustly?

Trustly's online bankbetalingen zijn bedoeld om de betalingsstroom tussen u en het bedrijf waarvan u koopt te verbeteren. We doen dit door online bedrijven rechtstreeks met consumenten te verbinden via de bankrekening - de spil van de financiën van mensen. Geen app-downloads, gebruik van kaarten of langdurige registratie nodig. Onze overdekte markten bevinden zich in Europa en de VS. Wij zetten u, de eindgebruiker, altijd op de eerste plaats, snel, eenvoudig en veilig transacties op elk apparaat met beveiliging op bankniveau voor gemoedsrust.

Wie is Trustly?
Trustly is een Fintech-bedrijf dat online betalingsoplossingen ontwikkelt en verkoopt. Onze missie is om online bankbetalingen voor iedereen gemakkelijk te maken door  consumenten en handelaren verbinden via de bankrekening - de spil van het financiële leven van mensen. (Meer lezen)

Waarom betalen met Trustly?
Betalen met Trustly betekent onmiddellijke tevredenheid, waterdichte beveiliging en supereenvoudige betalingen. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het onthouden van uw inloggegevens of over een verlopen kaart. En uw persoonlijke gegevens zijn van u om te bewaren.

Betalen via Trustly is mogelijk bij deze banken:

ING    ABN AMRO    Rabobank    SNS Bank

Hoe veilig is Trustly?
Trustly is een erkende betalingsinstelling die is geautoriseerd en onder toezicht staat van de Zweedse financiële toezichthoudende autoriteit. We zijn in het bezit van een Europese Payment Services Provider (PSP)-licentie in overeenstemming met de Payment Services Directive (PSD, 2007/64/EC) en richtlijn (EU) 2015/2366 on Payment Services (PSD2). Als gebruiker hoef je je niet te registreren bij Trustly en we slaan nooit informatie op die kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot je bankrekening. Trustly gebruikt de hoogste encryptiestandaard die beschikbaar is, naast het beveiligingssysteem van de banken. (Meer lezen)

Hoe werkt Trustly?

Betaal rechtstreeks vanaf uw online bankrekening, ondersteund door beveiliging op bankniveau. Geen kaarten, geen app-download, geen registratie.

  1. Kies directe bankoverschrijvingen met Trustly
  2. Selecteer uw bank en log in zoals u normaal doet
  3. Kies de rekening waarvan u wilt betalen (bijvoorbeeld cheque of lopend)
  4. Bevestig uw betaling met de authenticatiemethode van uw voorkeur

Selecteer het onderwerp van je vraag

Wat is een PWA? Een Progressive Web App die is gebouwd als een website, maar zich gedraagt als een applicatie. Na installatie verschijnt er een pictogram met het beCHARGE-logo op uw startscherm. Het enige wat u hoeft te doen is klikken en genieten van onze vele producten.